Sukkerfri reklamebolcher – Gourmetbolcher

126,15 Kr.

Fra kr. 126,15 pr. kg v/1.000 kg

Profilkonfekts lækre sukkerfri Gourmet reklamebolcher findes i smagsvarianterne anis/fennikel, eukalyptus/menthol, frugtmix og salvie. De sukkerfri Gourmetbolcher bevikles med miljørigtig cellofan med dit logo på.

Reklamebolsjer – nogle gange stavet Reklamebolcher – “sødt” barn har mange navne. Profilkonfekts fyldte håndlavede gourmet reklamebolcher til virksomheder er IKKE at sammenligne med noget som helst andet logobolche på det danske marked: Kvaliteten er simpelthen bare bedre. Logobolcherne stammer fra et familiedrevet bolschekogeri i sydtyskland, hvor smag og kvalitet altid er top prioritet – og så anvender vi ikke kunstige tilsætningsstoffer af nogen art. Profilkonfekts Gourmet logo bolcher er håndkogte, uden tilsætningsstoffer, uden E-numre og farverne er udelukkende naturlige, naturligvis indpakket i nedbrydelig og miljørigtig cellofan, så bedre firmaslik med logo får du bare ikke – basta!

Nogen kalder dem logo bolcher – eller stavet logo bolsjer – andre kalder dem reklamebolcher. De er ikke det billigste firmaslik bolche du kan få – men kvaliteten mere end opvejer prisen! Vi har haft dem i sortimentet siden 1989 og de sælger stadig fremragende! Konkurrencen på slik med eget logo er blevet hård, så hvad adskiller Profilkonfekts Gourmet logo bolcher fra andres: De er håndkogte, uden tilsætningstoffer, fåes fyldte eller massive og hvis de smager af salvie – så er der brugt ægte salvie som råvare. Hvis det kun er budget det drejer sig om i købet af bolsjer med logo, så kig på Profilkonfekts Strøbolcher – de er DK’s billigste!

SEND MIG ET TILBUD

*Ingen salg til private