Reklame cellofanpose

14,00 Kr.

Fra

Cellofanposen kan fyldes med chokoladeæg, bolsjer med logo, karameller eller noget helt andet. Kvaliteten af slikket er i top og smagene er ubeskrivelige gode. Med flot label og gul sløjfe, er dette gaven, der skaber glæde hos kunder og forretningsforbindelser og sender en sød hilsen.

Ønsker du at læse mere om produktet, størrelser samt indhold, så er det muligt at kontakte os via ovenstående kontaktformular.

Glæd kunder og ansatte med en cellofanpose med chokolader

Påsken er en anderledes tid på året. Medarbejderne er i arbejde igen og arbejder sig på højtryk ind i det nye år. Vis taknemmelighed og glæd kunderne eller medarbejderne med en lækker pose med påskeslik, emballereret i ægte cellofanpose, fyldt med valgfrit indhold fra Profilkonfekt. På denne måde spreder du glæde  i arbejdsmiljøet.

Denne skik “at give i påsken” strækker sig mange år tilbage. Engang var det rigtige æg, som oftest blev malede og farvede i flotte mønstre. Denne påskegave er ikke et helt normalt øg, men en fin lille cellofanpose med valgfrit indhold. Ydermere kan du få tilføjet et valgfrit logo på emballagen.

Påskegaver fåes i mange former, både lækre æg, flotte gaverør, små søde cellofan poser og meget mere. Ønsker du, at se yderligere påskegaver fra vores sortiment, så har vi samlet en oversigt over vores sortiment inden for påskegaver. 

Påskegaver og påskeæg med DIT logo på!

I Profilkonfekt  har vi mange års erfaring med denne atypiske markedsføring. Engang gik vi under navnet “Presenta”, nu hedder vi Profilkonfekt. Vi har dog taget vores erfaring med os, og vi har siden 1986 arbejdet med denne atypiske og utraditionelle reklame, design, glæde-spredelse og meget mere i denne branche. Denne mangeårige erfaring gør, at vi nemt og bekvemt kan opfylde jeres behov og ønsker.

Vi er den sikre løsning, bestil påskegaven til kunder eller ansatte hos os!

Med jeres virksomhedsviden om egen forretning, og vores ekspertise indenfor grafisk design, produkter og meget mere, kan vi i fællesskab nå frem til den helt perfekte løsning. Vores forstand på grafisk design gør, at det er muligt for dig som kunde, at få et valgfrit logo på vores produkter i hele vores sortiment. På denne måder skaber du en anderledes markedsføring i omverdenen og dit logo vil fremstå som et visuelt udtryk i hyggelige sammenkomster. Dit logo og din virksomhed forbindes med hyggelige stunder og lækker smag, er det ikke smart?

Gennem tiden har vi haft mange kunder, og vi har klaret enhver opgave med stor glæde. Glade kunder, skaber glæde hos os.

Flere spørgsmål angående påskegaver?

Du kan til enhver tid kontakte os via vores kontaktformular, via mail eller gennem vores telefonnummer. Her vil professionelt og venligt personale stå klar til at hjælpe med enhver henvendelse.

Leder du ikke efter påskegaver, men vores generelle sortiment, så kan du finde meget mere under vores oversigt over generel reklameslik.

 

SEND MIG ET TILBUD

*Ingen salg til private