Påske smartbag med logo

17,00 Kr.

Fra

Smartbags med kig til indholdet

Smartbags med kig til indholdet er en genial påskegave. Profilkonfekt’s enkle og elegante Smartbag er en veldesignet og handy reklamegave. Det lille vindue, hvor man ser det lækre indhold, giver ekstra effekt. Med stor reklameflade er der plads til flot layout. Vi kan også tilbyde bolsjer med logo i denne smartbag – det er helt op til dig.

GLÆD KUNDER OG ANSATTE MED EN PÅSKE SMARTBAG

Påsken er en anderledes tid på året. Medarbejderne er i arbejde igen og arbejder sig på højtryk ind i det nye år. Vis taknemmelighed og glæd kunderne eller medarbejderne med en lækker pose med påske godter, emballeret i en fin indpakning, fyldt med valgfrit indhold fra Profilkonfekt. På denne måde spreder du glæde  i arbejdsmiljøet eller hos kunderne.

Denne tradition om “at give i påsken” strækker mange år tilbage. Engang var det rigtige æg, som oftest blev malede og farvede i flotte mønstre. Profilkonfekt’s påskeæg er ikke helt normale æg,  men en fin, lille – og spiselig – påskegave med valgfrit indhold, samt valgfrit design. Bagved den ydre pose, findes en fin, lille cellofanpose med det lækre indhold.

Påskegaver fåes i mange former og med mange forskellige former for fyld, både lækre æg, flotte gaverør, små søde cellofan poser og meget mere. Ønsker du at se yderligere påskegaver fra vores sortiment, så har vi samlet en oversigt over vores anderledes påskegaver.

PÅSKEGAVER OG PÅSKEÆG MED DIT LOGO PÅ!

I Profilkonfekt  har vi mange års erfaring med denne atypiske markedsføring. Før i tiden gik vi under navnet “Presenta”, nu hedder vi Profilkonfekt. Erfaringen har vi dog taget med os, og vi har siden 1986 arbejdet med denne type reklame, design, glæde-spredelse og meget mere i denne branche. Mange års erfaring gør, at vi nemt og bekvemt kan opfylde jeres behov og ønsker.

Vi er den sikre løsning, bestil påskegaven til kunder eller ansatte hos os!

Med jeres virksomhedsviden om jeres egen forretning, og vores ekspertise indenfor grafisk design, produkter og meget mere, kan vi i fællesskab nå frem til den helt perfekte løsning. Vores forstand på grafisk design gør, at det er muligt for dig som kunde, at få et valgfrit design på vores produkter i vores sortiment. På denne måde skaber du en anderledes markedsføring i omverdenen og dit logo vil fremstå som et visuelt udtryk i hyggelige sammenkomster. Dit logo og din virksomhed forbindes med hyggelige stunder og lækker smag, er det ikke smart?

Gennem tiden har vi haft mange kunder, og vi har klaret enhver opgave med stor glæde. Glade kunder, skaber glæde hos os.

FLERE SPØRGSMÅL ANGÅENDE PÅSKEGAVER?

Du kan til enhver tid kontakte os via vores kontaktformular, via mail eller gennem vores telefonnummer. Her vil professionelt og venligt personale stå klar til at hjælpe med enhver henvendelse.

Leder du ikke efter påskegaver, men vores generelle sortiment, så kan du finde meget mere under vores søde reklame.

SEND MIG ET TILBUD

*Ingen salg til private