Gaverør til påske

35,00 Kr.

Fra

Glæd kunder eller ansatte med et reklamegaverør med full-size logo rundt om hele røret.
Profilkonfekt’s reklamegaverør til påske fåes i mange størrelser med forskelligt indhold, der skaber glæde. Din påskehilsen eller logo får en fremtrædende plads på røret. Vi designer det i fællesskab, så dit reklamerør bliver helt unikt.

Ønsker du at læse mere om produktet, størrelser samt indhold, så er det muligt at kontakte os via ovenstående kontaktformular.

Glæd kunder og ansatte med en påskegave

Påsken er en fantastisk tid på året. Julen og nytår er forbi og vi er nogle måneder inde i det nye år. Medarbejderne er hoppet i arbejdstøjet og arbejder på højtryk. Vis din taknemmelighed og glæd medarbejderne eller kunderne med en fantastisk påskegave fra Profilkonfekt. På denne måde spreder du glæde og varme i et travlt arbejdsmiljø. Øget glæde giver øget motivation, og øget motivation skaber et fantastisk arbejdsmiljø.

Det bliver mere og mere almindeligt, at give medarbejdere – og eventuelt kunder – et lækkert påskeæg i påsketiden. Påskegaver fåes i mange former, både lækre påskeæg, flotte gaverør, små søde poser og meget mere. Ønsker du, at se yderligere påskegaver fra vores sortiment, så har vi samlet en kategoriside med påskegaver. 

Påskegaver med DIT logo på!

I Profilkonfekt har vi mange års erfaring med lækkert reklameslik, flotte firmagaver og meget mere. Engang hed vi Presenta, nu hedder vi Profilkonfekt. Vi har siden 1986 arbejdet med produktion, design og meget mere i denne branche. Denne mangeårige erfaring gør, at vi altid kan være et skridt foran de andre udbydere.

Med jeres viden omkring jeres egen virksomhed, og vores viden indenfor grafisk design, produkter og meget mere, kan vi i fællesskab finde frem til det helt ideelle produkt. Vores forstand på grafisk design gør, at det er muligt for dig som kunde, at få et valgfrit design på vores produkter i hele vores sortiment. Således øger du din virksomheds visuelle udtryk i omverdenen. Dit logo og din virksomhed forbindes med glæde og søde sager, og hvilken virksomhed vil ikke forbindes med noget lækkert?

Gennem tiden har vi haft mange kunder, og vi har klaret enhver opgave med stor glæde. Glade kunder, skaber glæde hos os.

Flere spørgsmål angående påskegaver?

Du kan til enhver tid kontakte os via vores kontaktformular, via mail eller gennem vores telefonnummer. Her vil professionelt og venligt personale stå klar til at hjælpe med enhver henvendelse.

Leder du ikke efter påskegaver, men vores generelle sortiment, så kan du finde meget mere under vores overordnede kategori af reklameslik. 

SEND MIG ET TILBUD

*Ingen salg til private