ØKO reklamebolcher – Gourmetbolcher

135,33 Kr.

Fra kr. 135,33 pr. kg v/1.000 kg

Profilkonfekts økologiske reklamebolcher

100% økologiske gourmet reklamebolcher med ren frugt. Reklamebolcherne findes i to lækre smagsvarianter: Honning eller urter. Vi trykker dit logo på folien.

Økologi bliver mere og mere ønsket, for hvem vil ikke gerne undgå sprøjtemidler i det slik man indtager, samtidig med at hjælpe miljøet? Måden vi bidrager til at gavne miljøet, er ved at dyrke ingredienserne ved afgrøder, småbiotoper og læhegn der gavner dyr og insekter, uden det bliver sundhedsskadeligt.

Med vores økologiske bolcher med logo, har vi sammensat et specielt bolche der er lige så lækre som du kender dem fra vores massive og fyldte gourmetbolcher, blot med endnu mere miljøvenligt fokus og i 2 naturlige smagsvarianter.

Miljøet er bestemt i fokus når vi producerer disse bolcher og samtidig nægter vi at gå på kompromis med den høje kvalitet. Derfor er smag, kvalitet og økologi bestemt vores top prioritet. Desuden anvender vi ikke kunstige tilsætningsstoffer hverken i disse, eller i andre gourmetbolcher.

Konkurrencen på økologiske bolcher er blevet hård, så hvad adskiller Profilkonfekts Gourmet bolsjer med logo fra andres: De er håndkogte, uden tilsætningsstoffer, fåes fyldte eller massive og hvis de smager af citron - så er der brugt ægte citroner som råvarer. Hvis det kun er budget det drejer sig om i købet af reklame bolsjer, så kig på Profilkonfekts Strøbolcher - de er DK's billigste!

SEND MIG ET TILBUD

*Ingen salg til private