Massive reklamebolcher – Gourmetbolcher

99,98 Kr.

Fra kr. 99,98 v/1.000 kg

Reklamebolsjer – nogle gange stavet Reklamebolcher

“Sødt” barn har mange navne. Profilkonfekts håndlavede gourmet reklamebolcher til virksomheder er IKKE at sammenligne med nogle som helst andre bolcher med logo på det danske marked: Kvaliteten er simpelthen bare bedre. Vores bolsjer med logo stammer fra et familiedrevet bolschekogeri i sydtyskland, hvor smag og kvalitet altid er top prioritet – og så anvender vi ikke kunstige tilsætningsstoffer af nogen art.

 

Profilkonfekts Gourmet logo bolcher er håndkogte, uden tilsætningsstoffer, uden E-numre og farverne er udelukkende naturlige, indpakket i nedbrydelig og miljørigtig cellofan, så bedre slik med logo får du bare ikke – basta!

Vi har udvalgt 9 af de mest udbredte smagsvarianter til disse massive bolcher med logo, hvoraf lakrids/hindbær, saltlakrids og kirsebær er dem vi sælger flest af. Hvis du er mere til citrus, eukalyptus eller måske frugtmix, kan vi også sagtens producere disse efter aftale.

 

Med vores massive reklamebolcher er du sikker på at skille dig ud fra konkurrenterne, for hvem elsker ikke kvalitetsbolcher? Dine kunder vil uden tvivl få et positivt indtryk af dig efter de har smagt bolchet, da det giver en bedre kvalitetsfornemmelse.

 

Disse bolcher er desuden oplagte muligheder som reklamegaver, da kunderne vil huske netop dit firma fremover.

SEND MIG ET TILBUD

*Ingen salg til private