Kronborg påskeskal

91,00 Kr.

Fra kr. 91,00 ved 500 stk.

Den lækreste chokoladeskal fyldt med håndlavet Kronborg Chokolade. Som en variant af det klassiske påskeæg, er chokoladeskallen fyldt med håndlavet Kronborg Chokolade. Smukt indpakket i cellofan med en lille sløjfe, og en meget populær påskegave. Fås i 3 størrelser.

Ønsker du at vide mere om produktet, størrelser samt indhold, så er det muligt at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Glæd kunder og ansatte med et ægte påskeæg

Påsken er en vidunderlig tid på året. Medarbejderne er hoppet i arbejdstøjet og arbejder på højtryk efter julens lækre mad og hyggelige tid. Vis din taknemmelighed og glæd kunderne eller medarbejderne med et fantastisk påskeæg, fyldt med små chokolader fra Profilkonfekt. På denne måde spreder du glæde og varme i et travlt arbejdsmiljø og øger glæden på arbejdspladsen, og skaber et positivt arbejdsmiljø.

At give i påsken strækker mange år tilbage. Engang var det rigtige æg, som oftest blev malede og farvede i flotte mønstre. Profilkonfekt’s æg indeholder ikke æggehvide og en lille fin blomme, derimod får du et lækkert håndlavet chokoladeæg, af tyk skal og fyldt med smagsfyldte chokolader. Det er mere almindeligt end nogensinde, at give medarbejdere – og eventuelle kunder – et lækkert chokolade æg op til påsken.

Påskegaver fåes i mange former, både lækre æg, flotte gaverør, små søde cellofan poser og meget mere. Ønsker du, at se yderligere påskegaver fra vores sortiment, så har vi samlet en kategoriside med påskegaver. 

Påskegaver og påskeæg med DIT logo på!

I Profilkonfekt  har vi mange års erfaring med denne atypiske og utraditionelle markedsføring. Engang hed vi Presenta, nu hedder vi Profilkonfekt. Vi har siden 1986 arbejdet med spiselig reklame, design, glæde-spredelse og meget mere i denne branche. Denne mangeårige erfaring gør, at vi altid kan være et skridt foran andre virksomheder i branchen.

Vi er den sikre løsning, bestil påskegaven til kunder eller ansatte hos os!

Med jeres viden omkring jeres egen virksomhed, og vores ekspertise indenfor grafisk design, produkter og meget mere, kan vi i fællesskab nå frem til den helt perfekte løsning. Vores forstand på grafisk design gør, at det er muligt for dig som kunde, at få et valgfrit logo på vores produkter i vores sortiment. På denne måde øger du din virksomheds visuelle udtryk i omverdenen. Dit logo og din virksomhed forbindes med glæde og søde sager, er det ikke smart?

Gennem tiden har vi haft mange kunder, og vi har klaret enhver opgave med stor glæde. Glade kunder, skaber glæde hos os.

Flere spørgsmål angående påskegaver?

Du kan til enhver tid kontakte os via vores kontaktformular, via mail eller gennem vores telefonnummer. Her vil professionelt og venligt personale stå klar til at hjælpe med enhver henvendelse.

Leder du ikke efter påskegaver, men vores generelle sortiment, så kan du finde meget mere under vores overordnede kategori af reklameslik. 

 

SEND MIG ET TILBUD

*Ingen salg til private