Kronborg Chokolade i gaveæske

55,00 Kr.

Fra

Glæd kunder eller ansatte med Kronborg Chokolade i en flot gaveæske der designes med dit logo og budskab. Chokoladen er håndlavet og dansk, så kvaliteten er i top. Smagen er ubeskrivelig god, så her får modtageren kvalitet og luksus i hver eneste stykke. Dette er gaven, der imponerer og skaber glæde hos kunder og forretningsforbindelser. God som firmajulegave, til jubilæer og meget mere.

Ønsker du at læse mere om produktet, størrelser samt indhold, så er det muligt at kontakte os via ovenstående kontaktformular.

Glæd kunder og ansatte med en påskegave

Påsken er en dejlig tid på året. Medarbejderne er hoppet i arbejdstøjet og arbejder på højtryk efter julens lækre mad og hyggelige tid. Vis din taknemmelighed og glæd kunderne med en fantastisk spiselig gave fra Profilkonfekt. På denne måde spreder du glæde og varme i et travlt arbejdsmiljø. Med dette får du et glædeligt arbejdsmiljø og muligvis øget motivation.

At give i påsken strækker mange år tilbage, engang var det rigtige æg, som oftest blev malet og farvet i flotte mønstre. Nu er det mere normalt, at give medarbejdere – og eventuelt kunder – et lækkert chokolade æg op til påsken. Påskegaver fåes i mange former, både lækre æg, flotte gaverør, små søde cellofanposer og meget mere. Ønsker du, at se yderligere påskegaver fra vores sortiment, så har vi samlet en kategoriside med påskegaver. 

Påskegaver med DIT logo på!

I Profilkonfekt  har vi mange års erfaring med denne atypiske og utraditionelle markedsføring. Engang hed vi Presenta, nu hedder vi Profilkonfekt. Vi har siden 1986 arbejdet med spiselig reklame, design, glæde-spredelse og meget mere i denne branche. Disse mange års erfaring gør, at vi altid kan være et skridt foran andre virksomheder i branchen. Vi er den sikre løsning!

Med jeres indsigt omkring jeres egen virksomhed, og vores viden indenfor grafisk design, produkter og meget mere, kan vi i fællesskab nå frem til den helt perfekte løsning. Vores forstand på grafisk design gør, at det er muligt for dig som kunde, at få et valgfrit logo på alle vores produkter i vores sortiment. På denne måde øger du din virksomheds visuelle udtryk i omverdenen. Dit logo og din virksomhed forbindes med glæde og søde sager, er det ikke fantastisk?

Gennem tiden har vi haft mange kunder, og vi har klaret enhver opgave med stor glæde. Glade kunder, skaber glæde hos os.

Flere spørgsmål angående påskegaver?

Du kan til enhver tid kontakte os via vores kontaktformular, via mail eller gennem vores telefonnummer. Her vil professionelt og venligt personale stå klar til at hjælpe med enhver henvendelse.

Leder du ikke efter påskegaver, men vores generelle sortiment, så kan du finde meget mere under vores overordnede kategori af reklameslik. 

 

 

SEND MIG ET TILBUD

*Ingen salg til private