Logobolcher

108,65 Kr.

Fra

Håndlavede logobolcher

Få dit firmanavn direkte ind i disse bolcher med logo – en anderledes løsning fra Profilkonfekt.

Disse bolcher med logo er mere personlige end standardbolcherne og ser ud som nogle du selv kunne lave i køkkenet. Det er en unik mulighed for at skabe reklameslik, der har et mere personligt præg, hvilket samtidig gør at du kan skille dig endnu mere ud for dine kunder.

De kunder der virkelig elsker bolcher, køber typisk bolcher i detailforretninger,  men hvor de mister muligheden for at kunne påsætte firmanavn eller logo.
Derfor har vi valgt at producere disse håndlavede bolcher, så vores kunder virkelig kan give deres kunder eller samarbejdspartnere en uimodståelig kvalitet.

Smagen gør disse bolcher med logo ekstra unikke, sammenlignet med vores strøbolcher. Naturligvis er prisen ikke nær så billig som ved vores strøbolcher, men til den ekstra kvalitetsbevidste kunde, findes der ikke noget bedre valg.

Vi har hele 9 forskellige smagsvarianter, og blandt de mest populære er jordbær, lakrids og rabarber. Folien vi bruger til disse bolcher er transparent, da dit firmanavn eller logo dermed vil være synligt for kunden hele tiden.

 

Bemærk: Da de er håndlavede vil logo/tekst naturligt varierer en anelse, men i forhold til kvaliteten og smagen findes der ikke noget bedre på markedet!

SEND MIG ET TILBUD

*Ingen salg til private