Fyldte reklamebolcher – Gourmetbolcher

99,98 Kr.

Fra kr. 99,98 v/1.000 kg

Fyldte Reklamebolcher - kvalitets gourmetbolcher

Vi har gjort os umage for at sammensætte den helt rigtige smagsoplevelse gennem vores fyldte reklamebolsjer. Dette er blot en af vores mange bolsjer med logo produkter, men bestemt også af højeste kvalitet. Ligeledes kan disse logo bolcher bruges som reklamegaver, hvilket påvirker jeres kunder positivt.

 

Bolcherne kan fås i ikke mindre end 14 forskellige smagsvarianter, hvoraf jordbær/hindbær, multifrugt og vores bolcheblanding med 6 smagsvarianter er blandt de mest populære. Dine kunder vil komme til tænke på dit firma, så snart de får pakket bolcherne op og puttet dem i munden.

Disse bolcher med logo består af 100% naturlig frugt, hvilket betyder de er uden tilsætnings- og farvestoffer. Bolcherne er lidt dyrere end vores billigbolcher, men til gengæld er der en masse fordele ved at vælge dem:

De er mere smagfulde med kvalitetsfyldet og smagen holdes i munden i længere tid.

 

Med vores mere end 30 års erfaring i branchen, kan vi godt garantere at du ikke bliver skuffet over vores smagsvarianter. Vi er altid friske på at hjælpe nye kunder med at klarlægge deres behov for logo bolcher.

 

Skriv endelig for at få et uforpligtende tilbud.

SEND MIG ET TILBUD

*Ingen salg til private