ØKO reklamebolsjer flowpack – Strøbolsjer

74,12 Kr.

Fra kr. 74,12 pr. kg v/1.000 kg

Profilkonfekts Strøbolcher – Flowpack.  

Profilkonfekts strøbolcher er økologiske og dermed passer de til det efterhånden rigtig manges images. Kan også fås med bionedbrydeligt folie.

Vi sender gerne smagsprøver og et tilbud.

Flowpack er en industribetegnelse på en indpakning i små “puder” – vores bolcher med logo bliver indpakket i en lille luftfyldt “pude” – meget velegnet til at trykke reklamebudskaber på.

Profilkonfekt har EU’s bedste pris på flowpack – bare test os – INGEN er billigere! Derfor: Hvis pris og reklameflade er vigtigst i valget af bolcher med navn, så kontakt os nu!

På trods af vores billige pris, nægter vi at gå på kompromis med kvaliteten. Vi har produceret bolcher med logo i over 30 år og vi har med tiden kunnet udvikle de mest konkurrencedygtige priser. Måden det kan lade sig gøre på at have så gode priser, er gennem et godt samarbejde med en masse store virksomheder. Og vi er altid klar til at rådgive vores kunder og samarbejdspartnere til det mest optimale valg for dem.

 

Med Profilkonfekts Strøbolsjer kan du ikke få billigere reklameslik – overhovedet! Ligesom med vores Strøbolcher Mini, kan du vælge mellem 13 lækre smage. Et stensikkert hit er lakrids, men måske skulle du overveje chili – den bider, så pas på!

SEND MIG ET TILBUD

*Ingen salg til private