REKLAMESLIK – SLIK MED LOGO

FÅ SLIK MED EGET LOGO OG ÅBEN FOR EN VERDEN AF MULIGHEDER – REKLAMESLIK,
DIN VEJ TIL SUCCESFULD BRANDING.

Med dit logo på lækker chokolade, pastiller, bolcher, tyggegummi og meget andet med valgfrit logo fra Profilkonfekt, har du altid en god oplevelse ved hånden. Slik med eget logo er vejen til at blive husket af dine kunder og er effektiv branding for få penge. Profilkonfekt har siden 1986 produceret reklamegaver med logo i højeste kvalitet til den bedste pris.

Læs mere

Reklameslik med logo i store mængder

Hvert eneste år sender profilkonfekt mere end 1 million reklamegaver på markedet. Det vidner i høj grad om det potentiale, der ligger i slik med logo.

Faktisk giver slik med eget logo dig mulighed for at brande dig på en uvant, men positiv måde, hvor du skjuler dine reklamehensigter ved at pakke dem ind i en velment pose slik med eget logo. Metoden er langt fra ukendt, da man i reklamebranchen i mange år har brandet sig ved at sende budskabet i en mindre frembrusende indpakning.

Profilkonfekt har stor erfaring i at producere personliggjorte reklamegaver, hvor reklameslikposer bliver udarbejdet med din virksomheds logo, slogan og kontaktoplysninger – og naturligvis andre detaljer, der bærer betydning for jer.

Kvalitet er vigtig, når man vil have slik med sit logo på

Du er naturligvis interesseret i, at din virksomhed forbindes med kvalitet. Af samme årsag anvender Profilkonfekt udelukkende slik med eget logo i høj kvalitet.

Det er vigtigt at hele oplevelsen fungerer, så indpakningen fremstår professionel og troværdig, åbnes let og ubesværet – og ikke mindst smager fremragende. Hvert eneste lille element spiller en rolle i de associationer, der helt automatisk skabes til dit brand, og det forstår vi hos profilkonfekt.

Slik med logo styrker brandet

Virksomhedens eget slik med logo kan bruges i et utal af situationer. Det er naturligvis populært at medbringe på messer, men det er også meget velegnet til give-aways ved arrangementer eller uddannelsesmesser, ligesom det gør sig godt i receptionen, hvor kunder og samarbejdspartnere kan få lidt sødt at tygge på. Du kan også sagtens bruge vores brede udvalg af reklameslik som påskegaver og påskeæg, både til ansatte og kunder.

Det bedste er naturligvis, at din forretning bliver associeret med noget positivt, som alle kan lide.

Styrk din kommunikation med reklameslik

Foruden god smag garanterer vi reklameslik i det helt rette udtryk. Hvad end din virksomhed mangler slik til en særlig kampagne eller slik med virksomhedslogoet trykt på posen, leverer vi det helt som I ønsker. Vi lytter gerne til jeres design-idéer, men kan også vejlede på baggrund af vores store erfaring og viden fra hundrede tusinde af fremstillinger af slik med logo.

Vores reklamegaver er den helt ideelle firmagave i 2020. 

En god firmagave kunne bl.a. være påskeæg som firmagaver. På den måde kan du sende en positiv tanke til både kollegaer og kunder.

Din virksomhed får det helt rette design og den rette smag til jeres markedskommunikation – naturligvis med 100 % tilfredshed.

Kontakt os via hjemmesiden eller ring på tlf. + 45 70 22 36 36 for særlige forespørgsler.