Har du tænkt på dine firmagaver i 2022?

Personlige firmagaver er med til at skabe og vedligeholde tætte og holdbare kunderelationer for din virksomhed.
Med Profilkonfekts store og unikke sortiment af Firmagaver 2022, hjælper vi din virksomhed med alt lige fra små til store gaveløsninger – selvfølgelig med din virksomheds logo.

Hos Profilkonfekt, guider og hjælper vi dig med at skabe de helt rigtige firmagaver i 2022. Vores gaver afspejler din virksomheds identitet, samtidig med at de giver dine kunder en sød og lækker oplevelse.

 

Firmagaver 2022 – til den opmærksomme kunde

Ved Profilkonfekt følger vi med tiden. Derfor tilbyder vi et udvalg af økologiske godter, som med garanti underbygger din virksomheds fokus på en bæredygtig hverdag – en værdi der selvfølgelig også skal fremgå, når I giver firmagaver i 2022

Skal kvaliteten være i absolut topklasse, foreslår vi, at jeres firmagaver i 2022 er vores chokolader med logo som f.eks. vores Kronborg chokolade i trææske. Med dit logo indgraveret i trælåget og den håndlavede chokolade fra Kronborg, viser du dine kunder, at din virksomhed har fokus på kvaliteten – ned til mindste detalje.

 

Kundepleje fra dag ét

Giv din kunde et friskpust med på vejen som f.eks. en click clack dåse med mintpastiller eller en pastilæske – med jeres logo, selvfølgelig!

Vores mintpastiller med logo kan fungere som et spiseligt og anderledes visitkort til kundemødet, messestanden eller på konferencen. Pastillerne vil på en alternativ og frisk måde være med til at skabe en tættere relation til dine kunder.

 

De perfekte firmagaver i 2022 – hele året rundt

Hvad enten du vil forkæle dine kunder med en firmagave til påske, jul eller noget helt tredje er Profilkonfekt altid klar til at hjælpe. Med vores store udvalg af alt lige fra fyldte chokolader til tyggegummi, kan du tilpasse dine Firmagaver i 2022 – så gaverne altid passer til sæsonen.

Vil du høre mere om, hvordan vi ved Profilkonfekt kan hjælpe dig med at finde de helt rette Firmagaver i 2022?
Så er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at høre fra dig.